Przejdź do treści

Tak. Każdą aktywność możesz „wyłączyć” lub ukryć przed odbiorcami jednym kliknięciem. To idealne rozwiązanie w przypadku ofert sezonowych, nieprzewidzianych okoliczności lub gdy chcesz przywrócić ofertę później, bez konieczności ponownego wprowadzania danych.

Jesteś gotowy na automatyzację procesu rezerwacji? Przekształć swoją stronę w wydajną platformę rezerwacyjną w 30 minut i natychmiast zwiększ swoje obroty.